νέα

Κτήμα Βλαχογιάννη – www.ktimavlachogianni.gr

Στο κτήμα Βλαχογιάννη, το ξύλο και η πέτρα γίνονται οι απόλυτοι πρωταγωνιστές διαμορφώνοντας τους περιβάλλοντες χώρους. Η ξύλινη πέργκολα, το BBQ που λειτουργεί και ως μπαρ και η λιθόστρωτη πίστα του χορού οριοθετούν το χώρο ανάπτυξης των τραπεζιών, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει έως και 600 άτομα σε καθιστό γεύμα καθώς και πρόσφατα στο κτήμα δημιουργήσαμε μια κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων χωρητικότητας 450 ατόμων.

Ένα γραφικό πέτρινο εκκλησάκι περιμένει να σας υποδεχτεί για να ανταλλάξετε εκεί όρκους αιώνιας αγάπης και να ζήσετε στιγμές που θα γραφτούν ανεξίτηλα στη μνήμη σας, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να τελέσετε το μυστήριο και τη δεξίωση στον προαύλιο χώρο του.

Η λιτή αλλά ταυτόχρονα πολυτελής διακόσμηση του κτήματος συνδυάζεται με τη φυσική ομορφιά του τοπίου και τη μοναδική θέα που εντυπωσιάζει, ιδιαίτερα την ώρα του δειλινού. Ένας ακόμα λόγος που θα σας κερδίσει είναι ότι παρόλο που βρίσκεται λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την πόλη, προσφέρει την «ανεπιτήδευτη» αίσθηση της εξοχής.

Οι έμπειροι συνεργάτες του κτήματος θα βρεθούν κοντά σας από τα πρώτα βήματα της οργάνωσης μέχρι και τη στιγμή της εκτέλεσης, δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με φρέσκες ιδέες που θα δώσουν λάμψη στο event σας.
Με ένα εγκάρδιο χαμόγελο, με αγάπη για αυτό που κάνουν και απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες σας είναι βέβαιο ότι θα σας δικαιώσουν και με το παραπάνω για την επιλογή σας.

Share:

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας.