προφίλ

Συνεχίζουμε μέχρι σήμερα με επιτυχία

από το 1972

Ο όμιλος επιχειρήσεων κατασκευής και πώλησης σύγχρονων έργων ΜΑΚΗΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ιδρύθηκε το έτος 1972 από το Μάκη Βλαχογιάννη υπό τη διεύθυνση του οποίου συνεχίζει μέχρι σήμερα με επιτυχία την επιχειρηματική του δραστηριότητα στον κλάδο των οικοδομών. Η εταιρεία παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους τομείς της αρχιτεκτονικής μελέτης και της κατασκευής και ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις, παράγοντας όμως μια διαχρονική αρχιτεκτονική.

Εξελίσσεται διαρκώς δημιουργώντας έργα άριστης αισθητικής και ποιότητας, όπου συνάμα δίνει έμφαση στην ασφάλεια με τη βοήθεια ικανών και πεπειραμένων συνεργατών. Στη διάρκεια της πολυετούς παρουσίας μας στο χώρο, διακρινόμαστε για την έμφαση στην ποιότητα του σχεδιασμού και την επισταμένη παρακολούθηση της κατασκευής. Η στέγαση των αναγκών του ανθρώπου, υλικών και πνευματικών, ανάλογα με την κουλτούρα, το φυσικό περιβάλλον και το κλίμα ενός τόπου ήταν πάντα ο κύριος στόχος της αρχιτεκτονικής.

Όμιλος Βλαχογιάννη

Ο στόχος μας

Ο δικός μας στόχος είναι να μελετάμε και να υλοποιούμε κτίρια που πληρούν όλες τις επιστημονικές προδιαγραφές. Να παράγουμε αρχιτεκτονική με ιδιαίτερη διαχρονική αισθητική και να προτείνουμε λύσεις μοναδικές και καινοτόμες.

Θέλουμε και προσπαθούμε να υλοποιήσουμε τα οράματα σας, και τον στόχο αυτό τον πετυχαίνουμε μένοντας πιστοί στην ποιότητα και στις αρχές μας δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες συνεργασίας.

Δείτε τις υπηρεσίες μας
Όμιλος Βλαχογιάννη

Πλεονέκτημα – Η εμπειρία μας!

Είμαστε μια εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων, όπου δραστηριοποιούμαστε στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, καθώς και της επαρχίας, κατασκευάζοντας έργα με το σύστημα αγοράς οικοπέδου και της αντιπαροχής.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εταιρείας είναι η τεράστια εμπειρία στην κατασκευή, με δραστηριότητα 40 ετών και κατασκευές πάνω των 200 έργων, πράγμα που την καθιστά ικανή να υλοποιήσει οποιαδήποτε περίπτωση κτιριακής κατασκευής. Γνωρίζουμε καλά ότι η ποιότητα των κτιριακών έργων, προσδιορίζει σε μεγάλο βαθμό και την ποιότητα της ζωής μας.

Δείτε τα έργα μας

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ;

Επικοινωνήστε μαζί μας