πωλήσεις

2020: Νέα 5όροφη πολυκατοικία με pilotis, υπόγειο & σοφίτες, Κλειούς 62, Χολαργός

Πρόκειται για ένα νέο κτήριο σύγχρονων κατοικιών, αποτελούμενο από 5 ορόφους, υπόγειο και pilotis. Στεγάζει 11 πολυτελείς κατοικίες (από 62τ.μ. έως 180τ.μ. περίπου). Στο υπόγειο βρίσκονται οι αποθήκες και κάποιες θέσεις στάθμευσης. Στο ισόγειο, πιο συγκεκριμένα στην pilotis στεγάζονται οι υπόλοιπες θέσεις στάθμευσης και αναπτύσσεται στον ακάλυπτο ένας άρτια διαμορφωμένος κήπος ο οποίος εμπλουτίζει το πράσινο που παρέχει στους δημότες του ο Δήμος.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην κατανάλωση ενέργειας, τόσο από το στάδιο της μελέτης όσο και κατά την κατασκευή αλλά κυρίως τελικά κατά την λειτουργία του κτηρίου. Το αποτελεσματικότερο σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας είναι το καλά μονωμένο κτήριο. Για το λόγο αυτό εφαρμόζεται εξωτερική θερμομόνωση σε όλο το κέλυφός του με πετροβάμβακα 8εκ.

Στον βασικό αυτό γνώμονα στηρίχτηκαν όλες οι μελέτες: θέρμανσης (πλήρης αυτονομία κάθε ιδιοκτησίας με λέβητα φυσικού αερίου συμπηκνωμάτων παρέχοντας ζεστό νερό χρήσης αλλά και τροφοδοτώντας την ενδοδαπέδια θέρμανση), φωτισμού, αερισμού και κλιματισμού με κεντρικές μονάδες ψύξης αλλά και η επιλογή των υλικών, όπως π.χ. τοποθέτηση εξωτερικών κουφωμάτων αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ενεργειακούς υαλοπίνακες.

Στις παροχές περιλαμβάνονται εγκατάσταση δικτύου, δορυφορικής λήψης, συναγερμού, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (cctv).

Η επιλογή όλων των υλικών, από τα πλακίδια μεγάλων διαστάσεων για τα λουτρά, στα ξύλινα δάπεδα αλλά και στα ερμάρια τόσο των υπνοδωματίων όσο και της κουζίνας, υπηρετούν τη σύγχρονη αισθητική και λειτουργία, παρέχοντας κατοικίες μοναδικές.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ;

Επικοινωνήστε μαζί μας