πωλήσεις

Νέα 4όροφη πολυκατοικία Αγαμέμνονος 81 & Ποσειδώνος 36, Γλυφάδα

Πρόκειται για ένα νέο κτήριο σύγχρονων κατοικιών, αποτελούμενο από 4 ορόφους, ισόγειο , υπόγειο και σοφίτες. Στεγάζει 9 πολυτελείς κατοικίες (από 110τ.μ. έως 195τ.μ. περίπου). Στο υπόγειο βρίσκονται οι βοηθητικοί χώροι των κατοικιών: οι αποθήκες και οι θέσεις στάθμευσης. Στο ισόγειο, αναπτύσσεται στον ακάλυπτο ένας άρτια διαμορφωμένος κήπος (ένα μέρος του οποίου είναι κοινόχρηστος της πολυκατοικίας και  ο υπόλοιπος αποτελεί αποκλειστική χρήση των μεζονετών) ο οποίος εμπλουτίζει το πράσινο που παρέχει στους δημότες του ο Δήμος.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην κατανάλωση ενέργειας, τόσο από το στάδιο της μελέτης όσο και κατά την κατασκευή αλλά κυρίως τελικά κατά την λειτουργία του κτηρίου. Το αποτελεσματικότερο σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας είναι το καλά μονωμένο κτήριο. Για το λόγο αυτό εφαρμόζεται εξωτερική θερμομόνωση σε όλο το κέλυφός του με πετροβάμβακα 8εκ.

Στον βασικό αυτό γνώμονα στηρίχτηκαν όλες οι μελέτες: θέρμανσης (πλήρης αυτονομία κάθε ιδιοκτησίας με αντλία θερμότητας, παρέχοντας ζεστό νερό χρήσης αλλά και τροφοδοτώντας την ενδοδαπέδια θέρμανση), φωτισμού, αερισμού και κλιματισμού με κεντρικές μονάδες ψύξης αλλά και η επιλογή των υλικών, όπως π.χ. τοποθέτηση εξωτερικών κουφωμάτων αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ενεργειακούς υαλοπίνακες.

Θα εγκατασταθούν φωτοβολταϊκά πάνελ σύμφωνα με την μηχανολογική μελέτη.

Στις παροχές περιλαμβάνονται εγκατάσταση δικτύου, δορυφορικής λήψης και συναγερμού.

Η επιλογή όλων των υλικών, από τα πλακίδια μεγάλων διαστάσεων για τα λουτρά, στα ξύλινα δάπεδα αλλά και στα ερμάρια τόσο των υπνοδωματίων όσο και της κουζίνας, υπηρετούν τη σύγχρονη αισθητική και λειτουργία, παρέχοντας κατοικίες μοναδικές.

Η τελική ενεργειακή κλάση του κτιρίου έχει προβλεφθεί για Α+

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ;

Επικοινωνήστε μαζί μας